Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunfullmäktige sammanträder 20 september

20 september 2021

Kommunfullmäktige (KF) sammanträder måndag 20 september. Här hittar du alla handlingar som hör till mötet och information om hur du tar del av det live och i efterhand.

Dagordning och de handlingar som hör till aktuella ärenden finns under kungörelsetiden tillgängliga i webbdiariet och i kommunhuset hos Kontaktcenter, Estunavägen 14, Norrtälje.

På agendan för mötet står bland annat förslag om investeringsmedel för lokalanpassning delar av Roslagens sjukhus för Förenade Cares verksamhet i lokalerna. I den föreslagna investeringen ingår också att utöka med 15 nya parkeringsplatser, till totalt 70, vid sjukhuset, varav fyra av de nya platserna utförs med möjlighet att ladda elfordon.

Länk till handlingar.

Kommunfullmäktiges sammanträden är offentliga. Du är välkommen att lyssna på debatten direkt via webbsändningen, i efterhand eller via radion.

Se sammanträdet via livesändning.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.