Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Badhusen öppnar upp den 30 augusti

19 augusti 2021

Badhusen i Norrtälje kommun öppnar återigen upp verksamheten. Från och med den 30 augusti gäller ordinarie öppettider. Du hittar frågor och svar på de vanligaste frågorna längst ned.

Norrtälje badhus

När badhusen öppnar upp kommer alla badkort som är frysta att låsas upp, där giltighetstiden förlängs med den tid kortet hade kvar vid frysningstillfället. Badkort har kunnat frysas från februari 2020 på frivillig basis. Från den 3 november 2020 har alla badkort frysts automatiskt i samband med att regeringen rådde all icke nödvändig kommunal verksamhet att hålla stängt. Från den 17 maj 2021 har möjlighet funnits för kortinnehavare att låsa upp sina frysta badkort vid bokning av badtider.

Information gällande badkort

Förlängning av kort

Årskort: giltighetstiden förlängs med den tid kortet hade kvar vid frysningstillfället, max ett år.
Tremånaderskort: giltighetstiden förlängs med den tid kortet hade kvar vid frysningstillfället, max tre månader.
Klippkort bad
: giltighetstiden förlängs med ett år t.o.m. 29 aug 2022.
Klippkort vattenträning: giltighetstiden förlängs med ett år t.o.m. 29 aug 2022.
Presentkort: utgångna presentkort är giltiga t.o.m. 29 aug 2022.

Det är upp till kortägaren att kontrollera om en automatisk uppdatering har skett och att annars be badhuset om att manuellt förlänga kortet.

Manuell förlängning

Förfrågan om manuell förlängning ska vara badhuset till handa senast den 29 augusti 2022. Från och med den 30 augusti 2022 förfaller möjligheten till manuell förlängning.

Förfrågan om fortsatt fryst kort

Detta kan göras om du tillhör en riskgrupp med rekommendation att inte träffa andra. Intyg för detta behövs från läkare.

Frågor gällande förlängning

Frågor gällande förlängning och frysta kort ställs till det badhus som badkortet tillhör. Detta kan göras per mejl eller i person på plats.

Svar på de vanligaste frågorna

Vattenträning

Vilka pass finns för vattenträning?
Svar: Vi kommer inte att erbjuda vattenträning i terminsform under hösten. Vi kommer endast att erbjuda fristående pass där man alltid måste boka en plats för att få vara med. Detta kan göras genom att du betalar per gång eller genom ett tio klipp kort. Fördelen med ett tioklipp kort är att du kan boka digitalt själv genom badets hemsida.

Frysta badkort

När kan jag börja använda mitt kort och är det påfyllt?
Svar: Ja, ditt badkort kommer att fungera men om det inte fungerar så pratar du med badhusets personal så kan de aktivera kortet manuellt. OBS: För att ditt badkort ska fungera så måste det varit aktivt (eller redan spärrat av dig) när badhusen stängde den 3 november 2020.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag för 2021 på mitt gamla kort?
Svar: Nej, du kan inte använda din friskvårdspeng så länge som ditt kort är aktivt. Om du använder din friskvård på ett aktivt kort försvinner all den innestående tiden automatiskt.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.