Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nu öppnar kultur- och fritidsverksamheterna

14 maj 2021

Med start vecka 20 kommer kommunen att öppna upp kultur- och fritidsverksamheterna successivt. Redan nu kan du boka tid för att besöka Norrtälje konsthall. All verksamhet kommer att ske i enlighet med de riktlinjer som gäller utifrån rådande pandemi.

Norrtälje badhus

Under den kommande veckan går det åter att låna böcker på kommunens lokala filialer, det går att boka besök på Norrtälje konsthall och i slutet av veckan går det att besöka Hallstavik utomhusbad.

— Vi kommer att öppna upp verksamheten med små myrsteg. Ett exempel på det är att vi kommer att kunna ta emot fyra besökare åt gången på Norrtälje konsthall, via tidsbokning, säger Adam Persson, förvaltningsdirektör på kultur- och fritidskontoret.

— Vi kommer också att öppna upp biblioteksfilialerna ute i de mindre orterna. Däremot kommer vi ännu inte att öppna Norrtälje stadsbibliotek än, fortsätter han.

På de övriga filialerna kommer det att finnas möjlighet till drop-in-besök, med tydligt angivet maxantal för respektive filial.

Även Norrtälje badhus kommer att öppna för allmänheten. Här får besökaren boka tid, och har möjlighet att simma en kortare stund. Kommunen öppnar också möjligheten för vuxna att träna badminton och liknande inomhussporter, och föreningarna kommer åter att kunna boka lokaler. Omklädningsrummen kommer dock att vara fortsatt stängda.

Läs mer om vad som gäller inom kultur- och fritidsverksamheterna

Boka tid för besök på Norrtälje konsthall

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.