Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Häng med på en unik föreställning!

29 april 2021

För att fira dansens dag så bjuder kommunkoreograferna ReAct på upplevelsen ”An Action for Norrtälje Town Hall” som är en streamad föreställning där du kan växla mellan vilken dansare du följer. Sex kameror, fem dansare, ett kommunhus efter stängning.

Koreografgruppen React.

Som en del av KOKO-året (kommunkoreograf), som ursprungligen skulle avslutas 2020 men nu fortsätter 2021, så firar vi den 29 april internationella dansens dag.

—Genom att uppmärksamma denna dag  hoppas vi att det ska öka intresset för värdet och vikten av konstformen dans och den ska fungera som en väckarklocka för regeringar, politiker och institutioner som ännu inte har erkänt dansens värde för alla och för individen, säger Hanna Lundmark, projektledare för KOKO  (kommunkoreograf)

Dansens dag firas med An Action för Norrtälje Town Hall

Den 29 april, på internationella dansdagen, presenterar ReAct! en helt ny föreställningsupplevelse. Missa inte det här!
"An Action for Norrtälje Town Hall” kommer att ha premiär i kväll  29 april kl 19.00

Du hittar länk till norrtalje.se/koko längst ner. Där kan du läsa mer om kommunkoreograf och där hittar du också länk till föreställningen.
”An Action for Norrtälje Town Hall” är en streamad föreställning där du kan växla mellan vilken dansare du följer. Du kan byta perspektiv när du vill hur ofta du vill. Upptäck olika vägar och spännande detaljer mellan de sex kamerorna!

Har du inte möjlighet att se föreställningen i dag? Inga problem. Föreställningen ligger kvar och du kan se den när du vill.

Läs mer om ReAct och hitta länk till föreställningen här

Föreställningen har gjorts möjlig tack vare Norrtälje kommun och Region Stockholm i samarbete med Region Västra Götaland.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.