Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ett annorlunda sportlov i år

23 februari 2021

På grund av coronapandemin så håller många verksamheter stängt under årets sportlov, men det finns fortfarande aktiviteter att göra.

Barn på skidor i snö.

Årets sportlov ser annorlunda ut på grund utav rådande coronapandemi. Badhusen håller stängt för allmänheten och är endast öppen för föreningar med barnverksamhet och simskolor. Biblioteken är stängda för icke bokade besök, men det går bra att boka för att läsa tidningen eller låna dator. Biblioteket har även take away, man kan boka böcker och hämta vid dörren. Fritidsgårdarna och ungdomshuset Verket är öppet för bokade aktiviteter och Mitt Lov erbjuder ett antal aktiviteter. Inomhusanläggningar är stängda för allmänheten och är endast öppet för föreningar som har barn- och ungdomsverksamhet.

– Årets sportlov blir annorlunda men det finns saker att göra. Ta med dig familjen ut, få frisk luft och gör saker tillsammans på avstånd!, säger Gunilla Lundin, avdelningschef för Ung Fritid.

Tänk på att hålla avstånd och stanna hemma om du är sjuk. Norrtälje kommun följer utvecklingen och kommer att vidta åtgärder för de verksamheter som är öppna. Inslussning kommer ske på ett säkert sätt för att säkerställa att det inte uppstår risk för smittspridning.

Bandybanan tvingas stänga

Värme och starka vindar påverkar isen på bandybanan. Därför har Norrtälje kommun tagit beslut om att stänga ner bandybanan för resten av säsongen.

Utförsåkning i Kvisthamrabacken

Utförsåkning eller slalom, på skidor eller bräda är populärt. Kvisthamrabacken är öppen under sportlovet för den åksugne.

Läs mer om Kvisthamrabackens öppettider här

Friidrottsfältet och skateparken öppnar

Friidrottsfältet kommer rengöras och öppna upp under sportlovet. Även skateparken kommer att snyggas till och städas inför lovet. 

Läs mer om årets sportlov

Läs mer om årets Mitt Lov-aktiviteter på kommunens hemsida.

Här hittar du information om senaste nytt gällande kultur- och fritidsverksamheter, på kommunens hemsida.

Här hittar du frågor och svar om vad som gäller för utomhusaktiviteter sedan den 15 januari, på kommunens hemsida.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.