Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Distansundervisning på Rodengymnasiet förlängd till den 24 januari

21 december 2020

På grund av de senaste rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten har utbildningsnämndens ordförande beslutat att förlänga fjärr- och distansundervisning på Rodengymnasiet till den 24 januari 2021.

På grund av de förlängda rekommendationerna om gymnasiet från Folkhälsomyndigheten fortsätter alla årskurser på Rodengymnasiet med fjärr- och distansundervisning fram till och med den 24 januari 2021.

Detta beslutade utbildningsnämndens ordförande Patrik Dahl (C) idag. Därefter blir det växelvis fjärr – och distansundervisning enligt utbildningsnämndens beslut från förra veckan. Introduktionsprogrammen (språkintroduktion och individuellt alternativ) är undantagna detta beslut.

Även detta beslut kan komma att ändras om vi får nya rekommendationer eller beslut från regeringen. Alla vårdnadshavare och elever har informerats på skolplattformen Unikum, där all aktuell information om växelvis fjärr- och distansundervisning från 26 januari kan hittas. Vårterminen 2021 börjar måndag den 11 januari.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.