Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Trängselvärdar införs inför midsommar

17 juni 2020

Inför midsommar kommer trängselvärdar att finnas tillgängliga på Norrtälje busstation och Campus Roslagen. Trängselvärdarnas uppgift är att påminna om aktuella råd, för att underlätta för dig att bidra till minskad smittspridning.

Norrtälje busstation.

Sommaren 2020 kommer inte bli som vanligt. I Norrtälje kommun räknar vi med att minst 180 000 personer kommer att befinna sig inom kommunens gränser. Det innebär en tredubbling av vår befolkning och vi behöver därför hjälpas åt att minska smittspridningen. Norrtälje kommun inför nu trängselvärdar som har i uppgift att påminna om aktuella råd, detta för att underlätta för dig att bidra till minskad smittspridning. Värdarna kommer även dela ut en flyer med information om vad du kan göra för att minska spridningen av coronaviruset.

Inför kommande midsommarhelg kommer trängselvärdar att finnas tillgängliga på Norrtälje busstation och Campus Roslagen. Frivilliga Resursgruppen (FRG) kommer tillsammans med Securitas att bemanna platserna. Värdarna kommer vara på plats under torsdag och fredag, 18 och 19 juni under dessa tider:

Torsdag 18/6

FRG: 08.00-18.00
Securitas: 11.00-22.30

Fredag 19/6

FRG: 09.00-13.00
Securitas: 09.00-14.00

För aktuell information om coronasituationen i Norrtälje kommun, gå in på norrtalje.se/corona och följ oss på Facebook.

Tillsammans slår vi vakt om sommarparadiset, genom att göra vad vi kan för att minska smittspridningen.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.