Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Smittfri mösspåtagning

9 april 2020

Det blir mösspåtagning för årskurs tre i år också. Var beredd via länk med mössan - torsdag 30 april kl 15!

mösspåtagning 2019 Roden Moa Holmberg

Mösspåtagning via nätet 2020 - två meters lucka och håll avståndet.

Treorna i Rodens avgångsklasser ser fram emot det magiska ögonblick då man på riktigt kan känna att studenten är nära. Länge såg det mörkt ut. Restriktionerna kring Coronaviruset gör det omöjligt att vistas flera hundra personer i närheten av varandra.

 Men den efterlängtade ceremonin kommer att äga rum. Rodengymnasiet har skapat sin egen coronasäkrade, garanterat smittfria mösspåtagningsceremoni. Med hjälp av en digital mötesplattform träffas blivande studenter och lärare i en smittfri miljö.

 Något blir olikt, men det mesta likt. Studenter och lärare är festklädda. Rektorerna håller tal. Det blir överraskningar, jubel och sång som vanligt – fast på nätet. Elever och lärare förbereder sig och får en länk till mötet där de ska träffas. Mösspåtagningen äger rum torsdag 30 april kl 15.00.

Var beredd, uppkopplad – och med mössan i hand!

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.