Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Antagandet av detaljplanen för etapp 1 skjuts upp

23 mars 2020

Provtagningarna i Lommarstranden-området har tagit längre tid än förväntat och därmed har också antagandet av detaljplanen för etapp 1 tvingats skjutas upp till kvartal tre i år.

Illustration över Lommarstranden

Projekt Lommarstranden är indelad i två etapper och arbetet med båda etapperna pågår för fullt. I etapp 1 har kompletterande prover av bland annat sulfidhalter tagits och projektet inväntar att analysen av proverna ska färdigställas och att resultatet ska presenteras i en rapport. En färdigställd rapport av resultatet ska vara klar vecka 16. Efter detta ska resultaten samordnas med Länsstyrelsen innan kommunen kan färdigställa detaljplanen för nästa steg – antagande.

Provtagningarna i Lommarstranden-området har tagit längre tid än förväntat och därmed har också antagandet av detaljplanen för etapp 1 tvingats skjutas upp till kvartal tre i år. Tidsplanen förskjuts därmed ett kvartal längre än vad som tidigare planerats. Detta eftersom att Lommarstranden-projektet är beroende av resultatet från provtagningen för att kunna fortsätta arbetet med detaljplanen. Beroende på vad resultatet i provtagningen visar kan tidsplanen komma att påverkas ytterligare.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.