Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Pågående arbeten i Övre Bryggårdsgärdet

24 mars 2020

Här är en statusuppdatering för Övre Bryggårdsgärdet och de projekt som pågår just nu.

Ny uppdateras masterplan för Övre Bryggårdsgärdet 200325

Detaljplan för skola och bostäder

Arbetet pågår fortsatt med detaljplanen för området väster om Estunavägen där Bilbolaget respektive Vigelsjöskolan ligger idag. Planen är att det är ska bli en betydligt större skolverksamhet än den som finns där idag för både Montessoriskolan och Internationella engelska skolan. Det planeras även för 300 nya bostadslägeheter i flera stadskvarter. En utredning som ser över Bilbolagets nya placering pågår.

Diamantparken, Nordkap 4 och Niord

Under andra kvartalet 2020 beräknas arbetet runt den planerade Diamantparken att starta upp med planläggning. Utöver detta arbetatar projektet med att ta fram detaljplaner för Nordkap 4 och Niord som planeras antas under 2020.

Hållbarhetsprogram

Projektet arbetar också med att ta fram ett hållbarhetsprogram som tillsammans med kvalitetsprogrammet kommer att antas politiskt efter sommaren 2020.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.