Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunen öppnar företagsakut för att stödja lokala företag

26 mars 2020

Norrtälje kommun öppnar nu en företagsakut som erbjuder gratis rådgivning och lotsning för företag i kommunen som drabbats av coronakrisen.

Med anledning av coronavirusets kännbara konsekvenser för lokala företag öppnar kommunen nu en företagsakut. Initiativet är en del i kommunens åtgärdspaket för att stötta näringslivet i följderna av coronaviruset.

– För oss som kommun är det givetvis helt avgörande för den framtida tillväxten och välfärden att våra lokala företag klarar sig ur den kris som coronapandemin innebär. Utan dem står arbetstillfällen och skatteintäkter på spel. Vi måste därför göra allt vi kan för att stötta våra företag, säger Bino Drummond, kommunstyrelsens ordförande.

– Jag är glad över att vi nu kan öppna en företagsakut, som kan erbjuda lokala företag stöd och hjälp vidare. Det kan handla om att få råd om möjliga förändringar i sin verksamhet, eller om att lotsas till rätt aktör för mer handfast hjälp. Vi kommer även att erbjuda en möjlighet att tillsammans med våra samarbetspartners ta fram en handlingsplan för drabbade företag, säger Benjamin Råd Vaher, tillträdande näringslivschef i Norrtälje kommun.

Mer information och kontaktformulär till företagsakuten

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.