Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fler utbildningar än någonsin till höstterminen 2020

28 mars 2020

Nu är det hög tid att söka Campus Roslagens utbildningar till i höst. I år finns det fler utbildningar än någonsin och dessutom är det bostadsgaranti. Ansökan är öppen till mitten av april.

Två högskolestudenter gåendes i korridor

För den som är intresserad av att studera är det här ett gyllene tillfälle att passa på. I år finns det nämligen fler utbildningar än vanligt på Campus Roslagen.

– När det gäller YH-utbildningar (Yrkeshögskoleutbildningar) så har vi fler starter än tidigare. Förra året startade fem YH-utbildningar och i år är vi uppe i 11 stycken, säger Frida Karlsson, utbildningsutvecklare på Campus Roslagen.

YH-utbildningarna är framtagna av branschen och av företagen, så det är behovet på arbetsmarknaden som styr vilka utbildningar som startas varje år.

– En av de nya utbildningarna är Produktionsledare anläggning, och den utbildningen är framtagen av företag i Norrtälje, berättar Frida Karlsson.

Det finns även fyra nya andra nya utbildningar som sker på distans och har möjlighet till studiegrupp i Norrtälje om det blir fler sökande från Norrtäljetrakten.

  • Specialistutbildad undersköterska inom demensvård
  • Lärarassistent med digital kompetens
  • Specialistutbildad undersköterska anetestesi, operation och intensivvård.
  • Specialistutbildad undersköterska barn- och ungdomssjukvård.

Bostadsgaranti

För studenterna på Campus Roslagen är det bostadsgaranti. På Campus Roslagen finns yrkeshögskola, högskola och vuxenutbildning.

Flera av utbildningarna har sista ansökningsdag 15 april, medan andra stänger 30 maj. Gå in på Campus Roslagens hemsida för att se vad som gäller för just den utbildning du är intresserad av. 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.