Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Campus Roslagen arrangerar öppna föreläsningar – här är vårens schema

4 mars 2020

Under våren 2020 fortsätter Campus Roslagen med sin uppskattade föreläsning- och eventserie. Hittills är fem föreläsningar inplanerade och fler kommer det att bli. – Vi arrangerar föreläsningarna främst för invånarna i Norrtälje kommun, men alla som vill är såklart välkomna, säger Frida Karlsson, utbildningsutvecklare Campus Roslagen AB.

Bilder tagna för Norrtälje kommun.

Syftet med föreläsningarna och eventen som anordnas på Campus Roslagen är att lyfta aktuella ämnen och företag som vill och kan dela med sig av sina erfarenheter. Ett av Campus Roslagens mål för 2020 är att vara ett center för kunskap och bildning.

– För oss handlar det inte bara om utbildning mot studenter, utan vi är även kompetenshöjande för företag, organisationer, föreningar och liknande, säger Frida Karlsson, utbildningsutvecklare Campus Roslagen AB.

Föreläsningarna lockar både företag och privatpersoner och har därför en stort bredd av ämnen.

– Våra besökare brukar vara positiva och det brukar komma mellan 50 – 100 personer på föreläsningarna, beroende på vilket ämne det är, berättar Frida.

Under våren hålls bland annat ”Starta företags-dagen” som är en inspirationseftermiddag för dem som vill starta företag eller få sitt företag att växa. Flera lokala entreprenörer kommer delta och berätta om sina resor. 

– Vi kommer även hålla i en trendspaning, en föreläsning om digital marknadsföring 2020. Anna och Tommy som driver företaget Digitrooper kommer för att berätta om vad man ska tänka på  som företag när det gäller digital marknadsföring, säger Frida.  

Alla föreläsningar är kostnadsfria, men föranmälan krävs. Anmäl dig genom att maila till event@campusroslagen.se

Mer om alla vårens föreläsningar på Campus Roslagens hemsida.

Vårens föreläsningar

Inspiration vatten, 26 mars, kl 08.30 – 13.00

En konferens under temat Hållbar livsmedelsproduktion med föreläsningar inom livsmedelsstrategi, vattenbruksplanering och hållbar upphandling av livsmedel. Konferensen vänder sig främst till dig inom kommun eller myndighet.
Anmäl dig på vattencentrum.se

Invigning av Akvaponin, 26 mars, kl 13.00-18.00

Föreläsningar och en visning av anläggningen hos Vattencentrum.
Anmäl dig på vattencentrum.se

Starta företags-dagen, 31 mars, kl 13.00-18.00

En inspirationsdag för dig som vill starta företag eller utveckla ditt befintliga. Dagens hålls isamarbete med Norrtälje kommun, Roslagsmentorerna och Nyföretagarcentrum

Trendspaning: Digitalmarknadsföring 2020, 23 april, kl 8.00-9.30

Föreläsningen ges av Digitrooper, ett företag som jobbar med digital marknadsföring på olika sätt. Bland annat med sociala medier, Google Ads och SEO.

Vattenlördag,16 maj, kl 10.00-15.00

Informationsdag för dig med enskilt vatten och avlopp.
Till vattencentrum.se

 

Varför skriver vi det här?

Ett av Norrtälje kommuns målområden är att vara en sammanhållen och företagsvänlig kommun där människor utvecklas och entrepenörskap uppmuntras. Mål och budget 2020-2022, sida 13. 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.