Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tredje kvarteret i Norrtälje Hamn är klart för inflytt

24 februari 2020

Det som för inte så längesen var en ödslig hamn håller nu på bli en ny och fin stadsdel. Under mars påbörjas inflyttningen i det tredje klara kvarteret, Hamnträdgården.

  • Kvarter 2, Hamnträdgården är snart redo för inflytt
  • Kvarter 2, Hamnträdgården är snart redo för inflytt
  • Kvarter 2, Hamnträdgården är snart redo för inflytt
  1. 1
  2. 2
  3. 3

I Norrtälje Hamn pågår byggnation på många platser samtidigt, men i kvarter 2, Hamnträdgården, är nu det första av de två husen klara. I etapp 1 påbörjas inflyttningen i de 15 första klara lägenheterna i början av mars. I de resterande 50 lägenheterna kommer inflyttning att pågå till i början av juli. 

Etapp 1 har totalt 65 bostadsrättlägenheter i storlekarna 2-5 rum och kök fördelade på fem trapphus. Alla lägenheter kommer ha balkong eller uteplats och garage finns under huset. Innegården kommer att få stora ytor och ett växthus.

I etapp 2 av Hamnträdgården som ligger längs Vegagatan pågår arbetet av 68 bostadsrättslägenheter för fullt. Under våren kommer bottenplatta att gjutas och därefter ska stommen till huset börja monteras. Inflyttning av etapp 2 beräknas kunna ske i augusti 2021.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.