Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi söker jourhem och familjehem

3 februari 2020

Har du lite trygghet över? Just nu är behovet mycket stort av familjehem och jourhem. Du som vill veta mer om uppdragen är varmt välkommen att kontakta Socialkontoret.

Familj i grönska.

Har du någonsin funderat på hur det är att vara familjehem eller jourhem? Läs reportaget med Sarah som tycker om att ha många barn omkring sig och har valt att göra en samhällsinsats. 

Reportage om Sarah

Är du själv intresserad av ett uppdrag? Nu letar vi efter familjehem och jourhem i Norrtälje kommun med omnejd som kan tänka sig att ta emot barn som är i behov av stöd och omtanke. Vi ser gärna djurfria uppdragstagare. Du som uppdragstagare får stöttning av socialtjänsten, bland annat genom en egen familjehemssekreterare.

Om uppdragen

Familjehem

Som familjehem öppnar du upp ditt hem och din familj för ett barn eller en ungdom. Du samarbetar med socialtjänsten och tillgodoser barnets behov av kontakt med sina anhöriga.

Jourhem

Ett jourhem är ett hem som med kort varsel kan ta emot barn och ungdomar. Barnet eller ungdomen stannar i hemmet under en utredningstid, i väntan på att få komma till familjehem eller flytta hem igen.

Intresserad av uppdrag?

Lämna intresseanmälan här via vår hemsida eller kontakta enhetschef Sanna på telefon 0176-747 33.

För att försäkra oss om att de barn och ungdomar vi placerar får det bra i sina familjehem ingår alltid hembesök, intervjuer, referenstagning och kontroll i olika register i våra utredningar.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.