Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Räkna ner till jul tillsammans med Roslagens kulturskola

1 december 2019

December är här. Glögg ska drickas, julklappar ska inhandlas och julkalendrar ska följas. För tredje året i rad har Roslagens kulturskola tagit fram en julkalender som du kan räkna ner dagarna fram till jul tillsammans med.

Elever på Roslagens kulturskola uppträder

Förutom vackra julbelysningar, mysig stämning och drömmar om snö har Norrtälje kommun ett rikt kulturutbud. På Roslagens kulturskola pågår det ständigt aktiviteter och kulturella upplevelser för barn och unga. För att du som invånare ska kunna ta del av kulturskolans verksamhet så kommer kulturskolan för tredje året i rad att visa upp ett axplock av sin verksamhet i en julkalender på sin Youtube-kanal.

Bland annat visas ensembler upp, blåsorkester och sång i både mindre och större sammanhang. Samtliga videos och bilder som publiceras i julkalendern är från 2019. Kulturskolans julkalender har tidigare uppmärksammats stort och fått spridning även utanför kommunen.

Varje vardag fram till jul publiceras en ny video på Roslagens kulturskolas-julkalender.

Till julkalendern

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.