Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

Hbtq-kväll på Verket 29 november

26 november 2019

På fredag 29 november klockan 18 är det dags för hbtq-kväll på ungdomshuset Verket. Föranmälan krävs.

hbtq-kväll på Verket

Är du sugen på pizza och intresserad av att prata om hbtq-frågor och ha en kul kväll med likasinnade? Anmäl dig då till hbtq-kvällen på ungdomshuset Verket på fredag 29 november. Det blir livemusik med Oresta & Sandra, kahoot-quiz, karaoke och dansgruppen Reu-night uppträder. Det blir även en pratstund där alla kan medverka.

Hbtq-kvällen startar klockan 18.00 och pågår till klockan 21.30 och vänder sig till personer i åldrarna 13 – 25 år. Alla är välkomna oavsett om man identifierar dig som HBTQ, inte riktigt vet, eller om man har en kompis som vill ha sällskap.

Om du vill delta måste du anmäla dig innan så fritidsledarna vet hur många som kommer. Detta är för att ambitionen är att skapa en trygg mötesplats, och därmed är Verkets hbtq-kvällar slutna tillställningar. Anmäl dig till verket@norrtalje.se

Verkets hbtq-kvällar är återkommande och det blir två tillfällen under våren 2020.  

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.