Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barn och ungas hälsa i fokus på konferensen Ung i Roslagen

31 oktober 2019

För femtonde året i rad hölls Ung i Roslagen – konferensen som riktar sig till alla som jobbar med unga i nordostkommunerna i Stockholmsregionen. Den här gången var Norrtälje kommun värd. I fokus stod frågor om hur vi tillsammans kan främja ungas hälsa och förebygga ohälsa.

Konfrencier för heldagen på Culinar i Norrtälje var Tony Irving och Kaisa Snidare. Dagen inleddes av kommunstyrelsens ordförande Bino Drummond (M) och Marita Bertilsson, chef för Trygg i Norrtälje kommun.

Bland föreläsarna fanns bland annat representater från polisen i Stockholmsregionen, Länsstyrelsen, organisationen Generation Pep och Trygg i Norrtälje kommun.

Dagens ämne väckte stort intresse.  

– Hela dagen handlar om att vi ska förebygga ohälsa och främja hälsa, säger Sofie Ahlholm, folkhälsostrateg i Norrtälje kommun.

Fler unga mår dåligt: "Det är viktigt att jobba förebyggande"

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.