Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm

Ulla-Marie Hellenberg går i pension 2020

14 oktober 2019

Kommundirektör Ulla-Marie Hellenberg har bestämt sig för att gå i pension nästa år och nu söker Norrtälje kommun hennes efterträdare.

Ulla-Marie Hellenberg

​Ulla-Marie Hellenberg har arbetat som kommundirektör i Norrtälje kommun sedan 1 januari 2016. I början av nästa år fyller hon 64 år och har efter fyra år i Norrtälje bestämt sig för att gå i pension. Ulla-Marie kommer vara kvar som kommundirektör till 31 december.

– Jag har haft ett mycket bra samarbete med Ulla-Marie och beklagar att hon lämnar redan nu. Jag hade hoppats att hon skulle vara kvar på sin post några år till, säger Bino Drummond (M), kommunstyrelsens ordförande.

– Det har varit fyra väldigt roliga och spännande år för mig i Norrtälje kommun. Jag har haft kommundirektörsuppdraget under 14 år i tre olika kommuner i Stockholms län. Jag kommer såklart ha kvar mitt samhällsengagemang, men jag ser fram mot att få mer tid att vara farmor och mormor, säger Ulla-Marie Hellenberg.

Ulla-Marie Hellenberg kommer vara kvar fram till sista december då HR- och kommunikationsdirektör Charlotta Tillbom går in som tillförordnad kommundirektör tills en ny kommundirektör finns på plats.

– Det känns väldigt bra att vi har Charlotta Tillbom hos ​​​oss och jag vet att hon kommer kunna leda förvaltningen tillsammans med resten av ledningsteamet på ett bra sätt, säger Bino Drummond.

​Rekrytering av ny kommundirektör sätts igång omgående via de rekryteringsföretag som kommunen handlat upp.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.