Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Norrtälje utbildningsdag 10 oktober

7 oktober 2019

Kom och få koll på Norrtälje utbildningsdagar. Torsdag den 10 oktober klockan 16.00-20.00 samlar vi kommunens gymnaiseskolor, högskolor och delar av näringslivet på en utbildningsmässa på Culinar, Campus Roslagen.

Norrtälje utbildningsdag riktar sig till elever i årskurs 9 för att underlätta inför det kommande gymnasievalet. Alla gymnasieutbildningar samlas på ett och samma ställe, såväl kommunala och privata utförare. 

Studievägledare kommer finnas på plats för att ge praktiska och taktiska råd till de som känner sig osäkra på sitt eventuella studieval. Även lärare och elever kommer vara på mässan för att berätta om just sina utbildningar och svara på frågor.  

Koppla ihop utbildning och näringsliv

Dagen är en del av en satsning att i ett större grepp utveckla kopplingen mellan lokala utbildningar och det lokala näringslivet i kommunen. Företrädare från olika branscher och organisationer från Norrtälje kommun kommer finnas representerade under mässan. 

Kaffe och läsk kommer finnas till försäljning. Ingen föranmälan krävs. Varmt välkomna! 

Var och när?

Plats: Culinar, Vilhelm Mobergs gata 2, Campus Roslagen, Norrtälje
Datum: torsdag den 10 oktober
Tid: 16.00-20.00. 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.