Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm

Med Roden till Silicon Valley

4 september 2019

Roden reser till Silicon Valley. I maj nästa år lyfter planet mot Kalifornien.

Rodengymnasiet planerar för en studieresa till Silicon Valley i maj 2020. Resan är en del av projektet ”Inntreprenörskap” som ska stärka det innovativa klimatet i Norrtälje. 

Elever och lärare kommer att besöka globala storföretag inom IT- och teknikbranschen, både svenska som Ericsson och Volvo och amerikanska som Apple och Google. Det blir träffar med nystartade och snabbväxande företag i det ryktbara IT-området.

Rodenresenärerna bor på Stanford Universitys campus och träffar studenter där. De kommer att besöka Business Sweden och Nordic Innovation House.Företag från Norrtälje välkomnas att åka med till självkostnadspris.

Elever från teknik-, ekonomi- och fordonsprogramen följer med, eleverna kvalificerar sig för att delta. Resenärerna får resan betald tack vare bidrag från Roslagens Sparbanks stiftelser.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.