Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Från Roden till Google Europas högkvarter – föreläsning med Sofia Olsson

6 september 2019

2002 tog Sofia Olsson studenten vid Rodengymnasiet i Norrtälje. Torsdagen den 12 september gjorde hon comeback. I egenskap av Brand Development Manager på Google föreläste hon för företagare, elever och andra intresserade.

Sofia Olsson arbetar på ett av världens mäktigaste bolag och är en arbetsplats som attraherar unga medarbetare. Hennes föreläsning på Rodengymnasiet den 12 september blev startskottet för Norrtälje kommuns nya satsning på innovation och entreprenörskap.

Under hösten får elever, vårdnadshavare, företagare och andra intresserade möta innovativa och erfarna företagare som berättar om sina uppfinningar, sina affärer och om hur teknik och IT-branschen utvecklas framåt.

Sofia Olsson berättade bland annat om sitt jobb som Brand Development Manager på Google i Dublin och hur hon tog sig dit. Den resan handlar om förändring, en öppen attityd och att ständigt vara beredd att lära sig nya saker.

 Jag såg fram emot att besöka mitt gamla gymnasium, Rodengymnasiet, där jag själv var elev 1999-2002. Det var spännande att träffa elever och få inspirera dem kring den karriärresan jag har gjort. Från min tid i Norrtälje hela vägen till Google Europas högkvarter.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.