Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lommarstrandens detaljplan antas i december

30 september 2019

Granskningsskedet av detaljplanen för Lommarstranden etapp 1 är nu avslutad och detaljplanen beräknas antas kvartal 4 2019.

Granskningsskedet av detaljplanen för Lommarstranden etapp 1 är nu avslutat. Det innebär att kommunen har fått in yttranden och synpunkter från berörda parter och invånare. Dessa yttranden ska nu sammanställas och därefter kommer planhandlingarna inför antagandet av detaljplanen uppdateras och omarbetas efter synpunkterna som kom in.

I övrigt fortsätter arbetet med Lommarstranden. Övriga delar av projektet som förprojektering och planering av genomförande förbereds inför antagandet av detaljplanen.

Detaljplanen beräknas kunna antas kvartal 4 2019. Det innebär att områdets första etapp med cirka 500 bostäder kan få en möjlig byggstart under 2020. Första inflytt i etapp 1 förväntas kunna ske under 2022-2024.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.