Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Träffa kommunen på Roslagen Pride

31 juli 2019

Den 10 augusti är det dags för Roslagen Pride i Societetsparken. Norrtälje kommun är på plats och intresserade besökare kan få veta mer om hur kommunen jobbar med bland annat hbtq-frågor.

Den 10 augusti är det dags att samlas under regnbågsflaggan. Då är det dags för årets upplaga av Roslagen Pride.

Nio olika verksamheter inom Norrtälje kommun är hbtq-certifierade (klicka på länken för att läsa mer) och några av dem är representerade i kommunens tält i Societetsparken under Roslagen Pride den 10 augusti.

- Vi kommer både att ha information i vårt tält i parken, och vi kommer självklart att delta i paraden. Det är viktigt att visa både att vi står upp för allas lika värde, samt att stötta föreningen RFSL Roslagen, som arrangerar Roslagen Pride, säger kommunens jämnställdhetsstrateg Amelie Rahbek.

På plats under årets Pridefestival finns bland annat representanter för Håsta förskola, Ung Fritid, Fokushuset från Tiohundra samt biblioteksbussen. Den som vill stanna till och pyssla kan dekorera sin egen tygpåse tillsammans med personal från Ung Fritid. Kommunen har även en del informationsmaterial på plats i parken.

- I kommunens värdegrund är ”allas lika värde” en bärande del, och vi vill visa att vi jobbar efter den, säger Amelie Rahbek.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.