Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nästa steg för Lommarstranden – detaljplan ut på granskning

9 juli 2019

Nu är det dags för detaljplanen för Lommarstranden Etapp 1 att gå ut på granskning. Det innebär att myndigheter, sakägare och andra som berörs av detaljplanen har möjlighet att lämna synpunkter på planförslaget.

Förra året hölls samråd. Nu ska detaljplanen för Lommarstranden ut på granskning. Syftet med granskningen är att visa ett bearbetat planförslag efter förra årets samråd och samtidigt ge berörda en sista möjlighet att lämna synpunkter. Senare i år planeras planförslaget att antas av Kommunfullmäktige.

 Målet är att detaljplanen antas i december 2019. Det innebär att vi förhoppningsvis kan börja bygga nästa år, säger Sofi Tillman, projektledare för Lommarstranden.

Granskningen pågår till 6 september. Målet är att detaljplanen ska antas kvartal 4 2019.

Om Lommarstranden

Området utvecklas i två etapper där den östra delen närmast sjön Lommaren påbörjas först med cirka 500 bostäder. Ungefär 40 procent kommer att utvecklas som hyresrätter. Läs mer om Lommarstranden här.

Här hittar du detaljplanen för Lommarstranden Etapp 1.

Häng med på en rundtur kring Lommarstranden

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.