Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Dansworkshop med Daniel Rörström på årets Kulturkollo

24 juli 2019

Dansaren och koreografen Daniel Rörström har turnerat med bland andra Black Eyed Peas, Darin och Danny Saucedo. Nu kommer han till Norrtälje för att hålla i dansworkshops på årets Kulturkollo. – Det är kul att inspirera, säger han.

Dansaren och koreografen Daniel Rörström håller dansworkshop i Norrtälje.

På dansworkshopen som är en del av Kulturkollot 2019 får deltagarna testa på nya grooves och grunder, så kallad foundation, i hiphop och locking. Det genom att lära sig rörelser och steg som förbättrar konditionen och rytmiken. Syftet är att få unga att hitta dansglädje.

– Det ska bli jättekul att få chansen att inspirera och nå ut med sådant de kanske inte har gjort eller sett innan, att vara med och påverka barn och ungdomar att hitta nya intressen. Det är inte alltid det finns aktiviteter som passar alla, kanske några som inte hittat sin grej tilltalas av just hiphop och locking, säger Daniel Rörström.

Daniel undervisar regelbundet i dans och koreografi, både för vuxna, professionella dansare och för barn och tonåringar. Han har till exempel undervisat i klasser för ungdomar på Herräng Dance Camp.

Varför ska man gå dansworkshopen?

– Det är bra träning, man tränar kondition och styrka och så är det såklart kul att dansa. Att lära sig nya saker och bemästra något man inte kunnat tidigare är även bra för självkänslan, säger han.

Dansworkshopen pågår under fyra dagar under vecka 33 på ungdomshuset Verket i Norrtälje. Klasserna som passar åldern 6-9 år samt 10-15 år är en del i Mitt lov:s sommarlovsutbud och därmed en kostnadsfri aktivitet. Sista anmälningsdag är den 29 juli.

Här anmäler du dig till kursen.

Skrivkurser, popkollo och levande verkstad

Årets Kulturkollo innehåller förutom dans många andra temakurser, som skrivarkollo, foto, skapa med lera, målarkurs, popkollo, tidsresa, serieworkshop och levande verkstad.  Kollot avslutas med en gemensam sommaravslutning den 16 augusti. 

Läs mer om de olika kurserna i lovkalendern.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.