Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm

Bostad till studerande inom pendlingsavstånd

11 juli 2019

Som boende i Norrtälje kommun finns det möjlighet att söka studentbostad på Campus Roslagen, för att kunna bo kvar på hemmaplan under studietid inom pendlingsavstånd.

För att underlätta för studerande hemmahörande i Norrtälje kommun att bo kvar på hemmaplan när man börjar studera på universitet eller högskola inom pendlingsavstånd erbjuder Campus Roslagen bostäder nära kommunikationer inom kommunen och till studieorten.

Roslagen är en fantastiskt skön plats att bo på, samtidigt som studier som finns på annan ort lockar. Läs mer på Campus Roslagens hemsida om hur du kan bo kvar nära natur och socialt liv, samtidigt som du enkelt kan ta dig till din studieort med bra kommunikationer.

Frågor besvaras av Campus Roslagens uthyrningskontor på telefon 0176-28 61 19 eller e-postadress bostad@campusroslagen.se.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.