Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

American Car Show – trafikändringar lördagen den 13 juli

10 juli 2019

Lördag den 13 juli är det dags för årets American Car Show i Norrtälje. Utställning och evenemang sker i Societetsparken samt längs Bergsgatan och längs Roslagsgatan. Detta innebär en del trafikändringar i Norrtälje stad.

Avspärrningar America Car Show 2019.

Lördagen den 13 juli klockan 6:00 stängs Bergsgatan och Roslagsgatan mellan Vätövägen och Gustaf Adolfs väg. Trafiken släpps igenom i öst-västlig riktning på Narvagatan-Fridstorpsgatan, Bangårdsgatan samt Billborgsgatan-Vegagatan. Avspärrningarna hävs vid 18-tiden.

Redan på fredag 12 juli klockan 17:00 kommer parkeringsplatsen vid Sjötullstorget att stängas av. Resterande parkeringsplatser vid Åtellet, Kulturskolan och Bastugatan stängs från midnatt natten till lördag. Respektera parkeringsförbud.

Gratis bussresor från Campus

Bussarna mot Vätövägen kör på Baldersgatan och bussen mot Kvisthamra kör på Stockholmsvägen, närbussen 969 påverkas inte. Arrangören ordnar gratis buss med 15-minuters trafik från pendlarparkeringen Campus Roslagen till arrangemanget. Så om du kommer söderifrån rekommenderas att du parkerar på pendlarparkeringen och tar bussen därifrån.

För dig som är boende i stadskärnan samt i nya delar av hamnen, Sjötullstorget och Ångbåtsgatan kommer  det att vara begränsad framkomlighet. Boende ska kunna komma fram till sina portar, men om du planerar en bilfärd på lördagen rekommenderas det att du lämnar bilen utanför avspärrat område redan på fredagen om det är möjligt. 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.