Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Det här händer på skolavslutningen

10 juni 2019

Skolavslutningen står för dörren, och liksom tidigare år bjuder kommunen på ett spännande och roligt program – med några intressanta nyheter. Här hittar du hela schemat för festligheterna den 13 juni!

Ansiktsmålningen är en populär station. Här ses ungdomshuset Verkets Liv-Ellen Hellstrand i full färd med att smycka ut en av deltagarna (bilden togs vid Sommarfesten förra året).

Snart är det dags för sommarlov och liksom tidigare år satsar Norrtälje kommun stort på lovaktiviteter för barnen. Årets sommarlov bjuder på hela 130 olika typer av program, och målet är att det ska finnas nåt för alla, med en bra geografisk spridning. Du vet väl att du hittar alla aktiviteter på Mitt Lovs egen kalender, klicka här för att komma dit.

Här nedan hittar du programmet för orterna:

Rimbo: Grilla och chilla med fritidsgården Punkten:

För ungdomar från årskurs åk 6 till 17 år. Det blir grill och chill på fritridsgården Punkten, i centrum mellan klockan 14.00 och 24.00. Eftermiddagens och kvällens aktiviteter arrangeras av fritidsgården Punkten i samarbete med Svenska Kyrkan.

Hallstavik: Firandet i Hallstavik flyttar in i Hallstavik sporthall. Grill & chill flyttar in på fritidsgården Gallerian, mellan klockan 21.00 och 23.00. Det är fri entré för alla skolavslutningsfirande denna eftermiddag! Det finns också möjlighet att spela fotbollsdart, testa klättertorn, och att grilla och chilla i aktivitetsparken klockan 21.00-23.00. Ålder: årskurs 6-17 år.

ÄlmstaFirandet i Älmsta flyttar in i Vikingahallen och pågår mellan klockan 18.00 och 21.00. Väddö Minigolf bjuder på gratis minigolf, det blir dragkamp mellan klockan  20.00 och 21.00, du kan testa prickskytte. En stor nyhet vid årets skolavslutning är det vattenkrig som äger rum i Älmsta. Ta med badkläder och handduk om du vill vara med! Just vattenkriget är ett resultat av ungdomarnas egna önskemål, om vad de önskar för aktiviteter.

Det blir vattentema på fler sätt, genom båtpyssel och knopar. Tidigare år har Älmstaungdomarna fått chansen att åka limousine under skolavslutningen, men i år är det båtfärd som gäller. Missa inte chansen att ta en tur med den historiskt intressanta Viksbåten i Väddö kanal!

Norrtälje: Firandet i Societetsparken i Norrtälje flyttar in på Norrtälje Sportcentrum. Det blir klättertorn, DJ-skola, biblioteksbussen är på plats, det blir uppträdanden och underhållning och en massa roliga saker. Sommarfesten pågår mellan klockan 16.00 och 19.00. Klockan 19.00 är det sedan dags för den årliga walkabouten.

För ungdomar i årskurs sju till nio arrangeras den traditionella tonårsfesten på Teatern, klockan 19.00-23.00.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.