Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Norra båtlinjen – härliga skärgårdsturer från Norrtälje till Roslagens famn

27 juni 2019

Passa på att upptäcka vår fantastiska skärgård i sommar! Norra båtlinjen går från Norrtäljes hamn sex dagar i veckan från den 2 juli fram till den 11 augusti, med destination Arholma och stopp vid skärgårdspärlorna Håknäs, Gräddö och Lidö.

Norra båtlinjen

Norra båtlinjen i Roslagens famn

Sedan starten av Norra båtlinjen 2010 har fler och fler har upptäckt hur enkelt och bra man kan resa direkt från Norrtälje hamn ut i skärgården. Du köper biljett ombord och får möjligheten att uppleva vår fantastiska skärgård och dess möjligheter och aktiviteter i skön natur.

Turerna går tisdag till söndag den 2 juli till 11 augusti kl. 10:00 från Norrtälje hamn mot Arholma och är tillbaka igen kl. 17:15 efter stopp vid Håknäs, Gräddö och Lidö. Längs vägen kan du byta färdväg för att till exempel öluffa och upptäcka mer av Roslagen i den sköna sommaren.

Läs mer om Norra båtlinjen här.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.