Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Bålbroskolan – nya skolan i Rimbo namngiven

27 juni 2019

Den nya skolan i Rimbo kommer att heta Bålbroskolan.

Bålbroskolan

Bålbroskolans arbetschef Miguel Ponce-Bonazzi tillsammans med Barn- och skolnämndens ordförande Robert Beronius och tf grundskolechef Niclas Gustafsson

Rimbo är ett samhälle som växer. Med den nya skolan och kulturscenen växer också möjligheterna för utveckling för barn och människor i alla åldrar som deltar i verksamheterna, vilket är positivt för hela regionens tillväxt, med dess företag, arbetsplatser och föreningar.

– Namnet har en positiv förknippning till den geografiska platsen och valet föll sig naturligt, berättar Barn- och skolnämndens ordförande Robert Beronius (L).

Bålbroskolans och kulturscenens lokaler och framtida verksamhet har tagits fram i samarbete med medarbetare inom Kultur- och fritidsförvaltningen, Barn- och utbildningsförvaltningen och erfaren skol- och kulturverksamhetspersonal.

– Med gemensamma erfarenheter har vi tillsammans skapat ändamålsenliga och flexibla lokaler och Bålbroskolan blir en central del av målet att utbilda barn för framtidens liv och arbetsliv, säger tf grundskolechef Niclas Gustafsson.

Hela bygget håller tidsplan och budget och nu ser vi fram emot att hälsa alla barn välkomna som nya elever i lokalerna till VT 2020.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.