Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Väddö aktivitetspark invigs på lördag

23 maj 2019

På lördag invigs den nya aktivitetsparken på Väddö och samtidigt firar Väddö IF sin 90-årsdag. Det blir tipspromenad, fotbollsdart, knattegympa och mycket mer.

Aktivitetsparken på Väddö ligger intill Vikingalunden och när nya utegymmet öppnar blir området en aktivitetspark för stora och små. Här finns även bland annat boulebana, elljusspår och fotbollsplan.

I samband med invigningen kan besökarna också ta del av Väddö IF:s historia. Föreningen firar 90 år i år och detta firas på många sätt, bland annat med en utställning på plats vid Vikingalunden.

Kommunen har idag en rad olika aktivitetsparker. I Norrtälje stad finns både en skatepark och ett utegym. Rimbo och Hallstavik har varsitt utegym, Hallstavik har dessutom en aktivitetspark med skateåkning och andra aktiviteter. Även om det inte finns några beslut än finns det ambition från politikerna att fortsätta satsningen på fler orter. Bland annat finns planer på en mindre park i Edsbro samt en aktivitetspark i Rimbo.

Väddö aktivitetspark har redan lockat många besökare och aktiva, och lördagen den 25 maj är det alltså dags för formell invigning. Bengt Ericsson, ordförande i kultur- och fritidsnämnden (C) inviger med start klockan 11.00.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.