Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm

Sista chansen att söka till årets sommarkollo för äldre

12 juni 2019

Nu är det sista chansen att söka till årets sommarkollo för äldre. – Sök till kollot om du vill ha lite avkoppling och träffa nya vänner, säger Roine Malmström, kollodeltagare 2018.

Kollot riktar sig till dig som är över 65 år och bosatt i Norrtälje kommun. Om du känner dig ensam och vill uppleva en kollovecka i gemenskap så är sommarkollot verkligen någonting för dig. 

Sommarkollot arrangeras på Björkögården ute på Väddö. 20 deltagare är välkomna per vecka och totalt finns det tre kolloveckor att söka till. En av veckorna vänder sig till finskspråkiga och arrangeras av Finska föreningen. De övriga två veckorna arrangerar PRO Norrtälje.

Roine Malmström deltog på sommarkollot för första gången sommaren 2018.
– Det var suveränt. Jag är helt nöjd. En veckas semester och koppla av alla bekymmer. När man är ensam så blir det så mycket samma hela tiden, på kollot fick jag en mycket större bekantskapskrets, säger Roine.

Det var Roines son som läste att kollot arrangerades och han tipsade sin pappa att söka. Sagt och gjort och Roine tillbringade en vecka med helt nya bekantskaper. Vissa från lägret har han kontakt med än idag. Inför årets kollo önskar han dock lite fler manliga deltagare.
– Jag försöker få lite mer män att söka till årets kollo. Män är lite mer omständiga än kvinnor och vill inte gärna lämna bort sin hund och så vidare, säger Roine.

Sista dagen att söka till lägret är den 15 juni

– Jag kommer söka direkt första ansökningsdagen. Och sen är det bara att hålla tummarna att jag får vara med igen, säger Roine. 

Klicka här för att läsa mer om hur kollot går till och vad som krävs av dig som deltagare. Här finns även information om hur du ansöker.

Film från sommarkollot 2018

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.