Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Invigning av Centrumtorget i Hallstavik 22 maj

17 maj 2019

Välkommen på invigning av Centrumtorget i Hallstavik den 22 maj kl. 16:30. Nu firar vi att torget äntligen står klart med uppträdanden, utställningar, tävlingar och aktiviteter med bland annat bio för barnen i Hallstaviks Folkets Hus.

Kvinna och barn

Under våren 2019 har färdigställandet av torgytan i Hallstaviks centrum pågått, med bland annat plantering av träd, buskar och blommor, så att Hallstaviksborna får den samlingsplats med hög trivselfaktor, grönska och många sittplatser samt ordning och reda på torghandeln och bra möjligheter för större evenemang som önskats i samråden.

Invigning onsdag den 22 maj mellan kl. 16:30 och 18:30.

Det blir sång och musik på scen av Malin Berglund, Anders Lindkvist och Hallsta Gospel samt välkomsttal av Kultur- och fritidsnämndens ordförande Bengt Ericsson.

Från scen får vi också höra Kalle Güettler tala om Hallstaviks Centrum och dess betydelse för ortens invånarna historiskt och i nutid samt några tankar om framtiden. Vi gästas även på scen av Hallstavikprofilen Håkan Lundén, som delar med sig av sin och ortens gemensamma historia.

Under invigningen har vi även ansiktsmålning, godisregn, tävlingar och aktiviteter med Pelle Svanslös samt filmen Ture och Jerry för våra yngsta besökare inne på Folkets Hus.

Vi bjuder på mat och fika från två restauranger i anslutning till Centrumtorget i Hallstavik samt har utställning och information under invigningen av Trygg i Norrtälje Kommun (TiNK), lokala tandläkare, förskolorna i Hallstavik och Räddningstjänsten, som också visar upp brandbilen.

Här kan du läsa och printa ut schemat för invigningen.

Ändringar och tillägg i programmet kan förekomma.

Varmt välkommen på en härlig invigningsfest i vårvädret!

Läs mer om Centrumtorget i Hallstavik genom att klicka här.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.