Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Här är sommarens kulturprogram

27 maj 2019

Norrtälje kommun är en stolt kulturarrangör och sommarens program är späckat med spännande evenemang. Nästa vecka kan du hämta programmet på bibliotek, konsthall och turistbyrån etc.

Många av sommarens kulturevenemang känns igen sedan tidigare år. Några av favoriter som återkommer varje sommar är den stora utställningen Konst i Ån. Fredagen den 28 juni klockan 12.00 är det dags för invigning av årets utställning. Mer info om årets upplaga av Konst i Ån kommer inom kort.

En annan populär programserie är Sommar i parken. På Societetsparkens scen bjuds det på både musik och teater för både barn och vuxna, och en av höjdpunkterna i år är konsert med Ale Möller, och Tillitsverket som åter kommer och leker med barn och vuxna.

En nyhet i årets program är storsatsningen på minnesåret av de så kallade rysshärjningarna som inträffade för 300 år sedan. Det bjuds på både stadsvandringar, föreläsningar och en helt nyskriven teaterpjäs som har premiär den 27 juli på Björkö Hembygdsgård.

Du kan redan nu ladda hem programmet som pdf genom att klicka på den här länken.

Från och med måndagen den 3 juni kan du också hämta ditt eget tryckta exemplar på biblioteksfilialerna runt om i kommunen, på turistbyrån samt på Norrtälje konsthall.

Välkommen till en spännande kultursommar med Norrtälje kommun!

Läs mer om Norrtäljes sommarutbud på vår särskilda sommarsida.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.