Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Gång- och cykelstråk i hamnen öppnar över sommaren

27 maj 2019

Många har önskat och hoppats och vi kan nu meddela att vi kommer hålla ett gång- och cykelstråk öppet längs hamnkajen i sommar. Gång- och cykelstråket kommer hålla öppet från 1 juni till 2 september.

Skiss över det gång- och cykelstråk som hålls öppet i sommar.

De gröna områdena är de som kommer vara öppna för allmänheten i sommar

Under sommaren 2019 kommer mängder av olika arbeten att pågå på hamnkajen. Därför har ett provisoriskt gång- och cykelstråk fått byggas upp. Stråket går från Sjötullstorget bort till Port Arthurgatan. Detta gör att alla som åker med turbåtarna under sommaren enkelt kan ta sig till och från båtarna.

På hamnkajen kommer färdigställandet av de publika ytorna att fortsätta från och med maj till årsskiftet. Det blir en fortsättning på klippor, bryggdäck och stensättning, likt det som är vid s/s Norrtelje i dagsläget.

I bostadskvarteren pågår också arbetet för fullt. I kvarter tre, Soltornet beräknas de första boende kunna flytta in i juli. De färdiga ytorna runt kvarteret färdigställs allt eftersom och blir publika successivt.

I kvarter 2, Hamnträdgården som JM bygger, fortsätter arbetet under hela sommaren och likaså i kvarter 19, Alen, där Slättö bygger det första av tre hyresrättshus.

Hela kajen planeras kunna öppna våren 2020.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.