Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Träffa Norrtälje kommun på Expo Roslagen

29 april 2019

Nu är det dags igen för mässan Expo Roslagen på Sportcentrum i Norrtälje. Cirka 150 utställare är anmälda och Norrtälje kommun är en av dem.

Norrtälje kommun växer åt alla håll med nya stadsdelar, bostäder och en helt ny brandstation. Det är något vi vill uppmärksamma på årets Expo Roslagen.

I vår monter kan du träffa personal från samhällsbyggnadsavdelningen som kan berätta mer om kommunens utveckling och våra stadsbyggnadsprojekt. Räddningstjänsten är på plats för att bland annat prata om sin nya brandstation, krisberedskap och Totalförsvarsdagen 12 maj. Även representanter från Kontaktcenter finns i montern för att svara på alla övriga frågor från besökarna.

Expo Roslagen arrangeras vartannat år och i år är det sjätte gången eventet går av stapeln. Norrtälje kommuns monter hittar du i det vänstra hörnet i B-hallen på Sportcentrum. Håll utkik efter vår stora Norrtälje växer modul i taket.

Expo Roslagen
3-4 maj på Sportcentrum

Öppettider
Fredag: 11-17
Lördag: 11-16

Mässan är gratis för alla

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.