Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm

Rivningar startar längs Vegagatan i Norrtälje

25 april 2019

Nu startar rivningen av bostadshusen längs Vegagatan. Även garage, förrådsbyggnader och industrilokaler som angränsar till bostadshusen ska rivas.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Uppdatering 16 maj 2019:
Husen och industrilokalerna har rivits ner och nu pågår bortforsling av material. I augusti börjar marken saneras innan den lämnas över till Slättö förvaltning. 

-------

För att kunna bygga fler hyreskvarter i hamnen så ska bostadshus och andra lokaler längs Vegagatan rivas. Rivningsfirman ”Rivners” har nu påbörjat miljösanering i området. Först plockas allt miljöfarligt material ut och sorteras innan byggnaderna rivs ner. Rivningsfirman börjar med industilokalerna (Se bild, Alen 4 och 3) innan de går vidare och tar bostadshusen (Se bild, Alen 5, 1 och 2). Rivningarna planeras att vara klara vecka 25.

När rivningsarbetet är avklarat så kommer marken att saneras med start i augusti. Därefter lämnar kommunen över kvarter 17 och 18 till Slättö förvaltning. Slättö bygger tre hyreskvarter i hamnen varav kvarter 19, Gråalen, redan pågår.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.