Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

App tackar för sig

29 april 2019

Leverantören till Norrtälje kommuns app slutar att utveckla appen. Det betyder att den försvinner och att du som brukar använda appen får surfa in på www.norrtalje.se via telefonens webbläsare och använda tjänsterna där i stället.

Norrtälje kommuns nya smartare app

Vår nuvarande app har funnits i flera år och den tekniska plattformen är under avveckling. Sedan appen kom har vi utvecklat vår webbplats, gjort den responsiv och förbättrat våra e-tjänster så att den har blivit mer anpassad för mobiltelefoner.

Tjänsterna finns på webben

Alla tjänster som har funnits i appen går att hitta på webben. Via länken nedan får du mer information om var du hittar tjänsterna på webben i stället.

Där vi har sett störst behov av appen är vid felanmälningar. Den tjänsten ersätts nu av vår e-tjänst för felanmälan. Vi kommer framöver att utvärdera e-tjänsten och se över behovet av app för felanmälningar.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.