Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vill du jobba som röstmottagare till EU-valet?

13 mars 2019

Den 26 maj genomförs val till Europaparlamentet. I samband med det har du möjlighet att göra en insats för demokratin och arbeta som röstmottagare. Anmäl ditt intresse.

Utöver valdagen 26 maj genomförs även en förtidsröstningsperiod under tiden 8 maj till 26 maj 2019 och även dessa dagar behöver vi röstmottagare.

Via formuläret nedan kan du lämna din anmäla intresse att du vill åta dig uppdraget som röstmottagare i valet till Europaparlamentet. Vi kontaktar dig då via den e-postadress eller telefonnummer som du har angivit i intresseanmälan. Vi har en mängd olika vallokaler i kommunen och ska därför matcha dina önskemål med de lokaler vi kommer ha för valet.

Skriv också om du är intresserad av särskild ort. Om du har möjlighet att arbeta som röstmottagare på flera ställen i kommunen är det en stor fördel. Rekrytering pågår fortlöpande.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.