Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Öppet Rådhus varje fredag – träffa lokala politiker i Norrtälje

15 mars 2019

Nils Matsson (M), kommunfullmäktiges ordförande, bjuder in till öppet hus i Rådhuset. På fredagar, med start i dag 15 mars, mellan klockan 16 och 18 kan du helt informellt träffa lokala politiker i rådhuset vid Stora torget i Norrtälje.

 Rådhuset på stora torget

Rådhuset på stora torget

Du kan ta en fika och prata med företrädare för de lokala politiska partier som är representerade i kommunfullmäktige. Det öppna Rådhuset ger en möjlighet för människor att träffa lokala politikerna, men också för politikerna att få träffa väljarna. Allt över en kopp kaffe.

Nils Mattsson (M) ordförande kommunfullmäktige Norrtälje kommun.

– Kontakterna mellan väljare och valda är inte överdrivet stor. Det enklaste sättet för kontakt är e-post och telefon, men en personlig kontakt kan aldrig överskattas. När kontaktade du en politiker senast, frågar Nils Matsson, kommunfullmäktiges ordförande (M).

Nu kan vi träffas under litet informella och gemytliga former, under tak och med värme. Det här är ett sätt att försöka medverka till att utveckla demokratin. Det finns många andra sätt också. Att var närvarande digital är ett annat.

– Att få möjligheter att diskutera politik och samhällsutveckling innebär reella möjligheter att utveckla demokrati och inflytande för väljarna, säger Nils Matsson.

Öppettider för att träffa lokala politiker

Under 2019 är Rådhuset öppet från och med den 15 mars till och med den 14 juni för att sedan göra sommaruppehåll till den 13 september då öppet hus startar igen. Rådhuset är öppet sista gången för året den 20 december 2019. Tiden är 16.00-18.00.

Oservera: Inställt fredagen den 5 april 2019

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.