Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Missa inte söka ungdomsstipendiet

25 mars 2019

Skulle det sitta fint med 50 000 kronor i idrottsföreningens kassa? Så mycket pengar fick Roslagsbro IF för sin fantastiska barn- och ungdomsverksamhet. Nu är det åter dags att söka kommunens stipendium.

 

I februari fick Roslagsbro IF ta emot kommunens barn- och ungdomsstipendium på 50 000 kronor vid Idrottsgalan i Norrtälje.  Det är första gången på flera år som en ensam förening tar hem hela stipendiet. Kurt Pettersson är ordförande i Roslagsbro IF och fick tillsammans med många av föreningens ledare stå på scenen den 15 februari i år efter nämndens stipendiebeslut i november 2018.

Hur planerar ni använda pengarna?
- Vi har fördelat medlen till de tre sektionerna ungdomsfotboll, friidrott och gymnastik utifrån aktiva ungdomar för inköp av utrustning och redskap, säger Kurt Pettersson.

Kommer ni att söka igen?
- Vi söker nog igen men då utifrån hur vi lyckas utveckla vår ungdomsverksamhet.

Kan du tipsa andra föreningar hur de kan göra för att slå er nästa gång?
- Jag tror på att ha basförutsättningarna på plats och sedan utveckla ledarskapet. Det ska vara lätt och roligt att vara ledare och samtidigt utmanande.

Kanske är det din förenings tur nu? Har ni en bra barn- och ungdomsverksamhet har ni chansen att belönas för ert arbete för barn- och ungdomar. Sök senast den 1 april via den här länken.

 

Se filmen

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.