Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Missa inte söka kommunens bidrag

11 mars 2019

Det är nu hög tid att ansöka om bidrag från kommunen. Till och med den första april kan föreningar ansöka om bidrag, du kan nominera till både kulturpris och barn- och ungdomsstipendium. Missa inte chansen att ta del av pengarna.

Drygt 17 miljoner kronor delades ut av Norrtälje kommun i olika typer av bidrag och stipendier under 2018. Tack vare bidragen är det ideella livet starkt runt om i bygderna.

Nu är det dags för föreningarna att skicka in ansökningarna för att få ta emot verksamhetsbidrag för verksamheten som bedrevs under 2018.

Det är också dags att ansöka om kommunens kulturstipendium, som delas ut varje år till två unga och lovande konstnärer (eller inom annan kulturform).

Innan den första april är det också dags att ansöka om, eller nominera till kommunens kulturpris. Förra året var det författaren Kerstin Ekman som fick ta emot priset.

Vid Idrottsgalan i februari i år fick Roslagsbro IF ta emot 50 000 kronor av Norrtälje kommun. Det berodde på att föreningen utsågs till mottagare av kommunens stipendium till barn- och ungdomsföreningar. Skulle din förening ha nytta av 50 000 kronor..? Missa inte att ansöka om stipendiet, som kan göra stor skillnad för föreningar med stor barn- och ungdomsverksamhet.

Det är enkelt och smidigt att skicka in ansökan och du gör det direkt på hemsidan. Varje typ av bidrag har sin egen e-tjänst, och det är smidigt att fylla i ansökan.

Så här mycket pengar delade kommunen ut in stipendier och bidrag under 2018. Läs hela sammanställningen som pdf.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.