Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Många Norrtäljeelever på plats på årets UF-mässa

19 februari 2019

UF-mässan i Älvsjö lockar varje år tusentals företagsamma unga. Cirka 20 UF-företag från Norrtälje kommun fanns på plats på årets mässa för att visa upp sina produkter och tjänster.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Genom konceptet Ung företagsamhet får gymnasieelever möjlighet att driva egna företag under och på så sätt lära sig om entreprenörskap. På den årliga mässan får UF-företagarna chansen att nätverka och visa upp sina ideér. 

Cirka 20 lokala UF-företag fanns på plats under tisdagen på UF-mässan 2019 som går under namnet Entreprenörskap på riktigt. Från Norrtälje kommuns sida deltog vi i år även med en grupp representanter från bland annat skolan och tillväxt- och utvecklingsenheten tillsammans med lokala företagare och företagsorganisationer. Syftet är att fortsätta att stärka relationen mellan näringslivet och kommunen.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.