Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm

Mitt Lov firar med tävling

5 februari 2019

För ett år sedan startade Norrtälje kommuns satsning på Mitt Lov – och lagom till jubileet utmanas skolbarnen på en tävling. Fina priser utlovas.

Den 25 februari börjar sportlovet i Norrtälje kommun, och för andra året i rad kommer Mitt Lovs tröjor, beachflaggor och armbindlar att synas på olika platser runt om i kommunen. Det är nu ett år sedan kommunens nysatsning på lovaktiviteter rivstartade under det nya namnet. Under 2018 arrangerades sammanlagt 589 Mitt lov-aktiviteter och över 15 000 barn deltog under något eller flera lov.

- Vi är jättenöjda med det gensvar vi fick under 2018. Det är jättehäftigt att vi fick så många deltagare, särskilt med tanke på att det var första året, säger samordnare Mikaela Martinsson.

Nu är det dags för sportlov och satsningen på Mitt Lov fortsätter även under 2019. Det finns spännande aktiviteter såväl i Norrtälje stad, som i Rimbo och Hallstavik.

En nyhet för året är den tävling som pågår under hela sportlovet. Först var det tänkt som en snöskulpturtävling men i och med att det inte är mycket snö blir det en skulpturtävling där man får använda valfritt material. Här gäller det att vara påhittig och kreativ. Vill du vara med? Så här funkar det:

Tävlingen börjar fredagen den 22 februari och går ut på att du tillsammans med din familj ska bygga en skulptur som ni sedan tar bild på och skickar in till Mitt Lov. Tävlingen pågår ända fram till söndag 3/3. Därefter väljs 5 bidrag ut som allmänheten sedan får rösta på, både på instagram och facebook. 

Regler:

  • Ett bidrag/familj
  • Skulpturen ska byggas under sportlovet 
  • Priset är en fin Mitt Lov-goodiebag fylld av roligheter för hela familjen
  • Var kreativ - bara fantasin sätter gränser!
  • Bidraget skickas in till Mitt Lov på facebook, instagram eller mejl mittlov@norrtalje.se, ange namn, kontaktuppgifter och hur många ni är i just din familj. 

- Vi hoppas vi får in många spännande bidrag. Börja planera redan nu, så hinner ni prata ihop er inom familjen, säger Mikaela Martinsson.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.