Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Skolskjuts och skolgång i stormens spår

9 januari 2019

Stormen Alfrida har orsakat stora skador. Det har inneburit och innebär stora påfrestningar för både barn och vuxna i vår kommun, inte minst när det gäller skolgång och skolskjuts.

På grund av stormen Alfrida måste vissa tyvärr ha ett tillfälligt boende på annan ort. Vi ser att det är av yttersta vikt att eleverna kommer till skolan men kommunen kan inte under de tillfälliga omständigheter som råder göra de förändringar som krävs för att klara skolskjutsen för barn med tillfällig adress.

För de barn som tvingats byta till en tillfällig adress på grund av Alfrida ber vi föräldrarna hjälpa barnen till skolan.

Vattenfall Eldistribution AB har meddelat att de kommer stå för de extra kostnader som man får på grund av strömavbrotten och att man inte kan bo kvar i sitt hem. Spara kvitton för utlägg och begär ersättning från dem.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.