Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Rådmansö skola, Vätö skola och Edsbro sporthall öppna för stormdrabbade

6 januari 2019

Rådmansö skolas sporthall hålls  öppen för att erbjuda dusch, toaletter och uppvärmda utrymmen för dem som är drabbade av stormen, OBS! Använd nedre entrén till sporthallen på Rådmansö skola.  Vätö skolas sporthall och Edsbro sporthall är också tillgängliga för den som behöver.

Rådmansö skola

Rådmansö skola

Öppet på Rådmansö skola

OBS! Vi har ändrat ingång till er som är drabbade och behöver komma in i Sporthallen. Istället för den övre entrén så går ni till den nedre entrén istället. 

Eftersom det fortfarande är många som är utan el och vatten så öppnar Norrtälje kommun nu upp fler lokaler för de drabbade. Från klockan 15.00 på söndag är även delar av Rådmansö skola, Kungsgårdsvägen 34 öppen. I matsalen erbjuder vi möjligheter att värma mat och även äta. Omklädningsrum och duschar finns tillgängliga, liksom sporthallen där man kan vara och vid behov även sova. Sedan i lördags är lokaler i Edsbro och på Vätö öppna för att erbjuda möjligheter att värma sig, duscha och använda toalett. 

 

Edsbro sporthaIl

I Edsbro är det Edsbro Sporthall, Askängsvägen 4,  där den som har behov nu kan använda omklädningsrum dygnet runt. Dörrarna till omklädningsrummen är öppna och vid behov kan man även använda sporthallen för att värma sig och även som sovplats om man har det för kallt hemma.  

Vätö skola

Även vid Vätö skola är det omklädningsrummen som är öppna dygnet runt. Och även här kan den som har behov använda själva sporthallen. 

Nysättrahemmet

Nu finns det möjlighet för alla att hämta vatten och värma mat på Nysättrahemmet. Dörren till gamla delen (röda träfasaden) står uppställd. I köket finns vatten och möjligheter att värma mat.

Ta med dig egna sängkläder

Om du har behov av att sova i sporthallarna bör du ta med egen madrass och täcke (eller sovsäck) eftersom det inte finns några sängar i lokalen. Det finns heller ingen personal på plats men kommunens vaktbolag kommer rondera under natten.

Rådmansö skola hittar du på Kungsgårdsvägen 34.

Edsbro sporthall hittar du på Askängsvägen 4 i Edsbro.

Vätö skola hittar du på Håknäsvägen 6 på Vätö.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.