Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Här kan stormdrabbade duscha – badhusen öppnar upp

4 januari 2019

Den som är fortsatt drabbad efter stormen Alfrida kan nu låna dusch kostnadsfritt på våra tre badhus.

Duschstråle.

Våra badhus som ligger i Rimbo, Hallstavik och Norrtälje öppnar möjligheten för de som är fortsatt drabbade efter stormen, att ta en dusch. Detta gäller under badhusens ordinarie öppettider. Medta egen handduk och meddela i receptionen att du behöver låna en dusch. Länk till öppettiderna hittar du längre ner på sidan.

Kontaktcenter håller extra öppet

Har du några frågor? Med anledning av stormen håller vår kontaktcenter öppet även i helgen. Lördag och söndag klockan 09-15. Kontaktcenter når du på 0176-710 00 eller via mejl kontaktcenter@norrtalje.se.

Strömlösa välkomnas till brandstationerna

Sedan torsdag morgon har samtliga av våra brandstationer varit öppna för alla strömlösa som behöver akut hjälp, hämta vatten, värma sig, ladda mobilen eller en sovplats. Brandstationerna kommer att vara fortsatt öppna tillsvidare. Här hittar du adresserna till våra brandstationer som ligger i Rimbo, Älmsta, Hallstavik, Norrtälje och på Blidö.

Ta kontakt med dina anhöriga

Vi behöver alla hjälpas åt efter stormen. Det viktigaste är att se till att skydda liv och hälsa och det du bör göra är att ta kontakt med anhöriga och grannar som kan ha drabbats av stormen.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.