Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Norrtälje kommun nominerad som årets innovativa kommun 2019

25 januari 2019

Norrtälje kommun är en av tre kommuner i Stockholms län som är nominerade till priset Årets innovativa kommun 2019. Priset delas ut på den nationella välfärdskonferensen Future & Welfare för kommunala beslutsfattare på Malmö Live den 7-8 mars.

Priset går till den kommun som utmärkt sig med innovativa satsningar inom teknik, administration, demokrati, arbetssätt, metodik, ledarskap eller annat som är av stor betydelse för verksamheten och framtiden.

Norrtälje kommun är nominerade utifrån sitt arbete med Norrtäljemodellen. Genom ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting har kommunalförbundet Sjukvård och omsorg och vårdbolaget Tiohundra bildats – vilket möjliggör integrerade vård- och omsorgskedjor som borgar för kvalitet, kontinuitet och effektivitet. Norrtäljemodellen ger möjlighet till hälsofrämjande verksamhetsformer, som annars hade varit separerade av organisationsgränser som enbart är ett hinder för invånaren.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.