Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Konsthallen håller stängt

11 januari 2019

Den 14 januari stänger Konsthallen och öppnar igen den 26 januari med nya utställningar.

 

Från och med den 14 januari stänger Norrtälje museum och konsthall. Då byggs det om för nya utställningar. Missa inte chansen att se de pågående utställningarna innan de avslutas den 13 januari.

Det här kan du se just nu:
Porträtt, Dan Utterström. I utställningen visas ett antal större målningar, mindre monokroma bilder som sammanfogas till en större helhet.

Nordströms museum - ett personmuseum om en färghandlares samling och liv. Genom den mångskiftande samlingen på Nordströms museum kan besökaren se hans liv genom föremålen.

Djur, barn och kvinnor äro lyckliga, men inte vi människor!: en sekelskiftesskildring genom Museum Kasper. Genom utställningen skildras en tidsperiod sedd genom det ofta negligerade uttrycket skämtbild. 

Den 26 januari öppnar Norrtälje konsthall plan 3 med Mats Hjelms utställning The other Shore. Plan 2 öppnar den 2 februari med Tamara de Lavals utställning Demarkationslinjer.

Läs mer på Konsthallens hemsida.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.